Ανακοινώσεις  
ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (18/03/2019)
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (15/10/2018)
Εργαστήριο Υπολογιστικής Τομογραφίας (18/03/2019)
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ (18/03/2019)
Πρακτική άσκηση (18/03/2019)
 Tμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας 
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΙΙΙ

Αγαπητοί,
Ένα  μεταβατικά δύσκολο εξάμηνο  έφτασε στο τέλος του. Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των εργαστηριακών τμημάτων του εξαμήνου.
Την Παρασκευή είκοσι τρεις (23) Φεβρουαρίου στην αίθουσα των υπολογιστών θα προσέλθουν οι φοιτητές του εργαστηρίου Ιατρικής Απεικόνισης III όπου και θα εξεταστούν μέσω της εφαρμογής Socrative. Η προσέλευση των φοιτητών θα πραγματοποιείται σε ομάδες των 30 ατόμων για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Οι ομάδες και οι ώρες προσέλευσης θα ανακοινωθούν έως την Τετάρτη. Η κάθε ομάδα θα εξετάζεται αρχικά σε είκοσι (20) ερωτήσεις που θα αφορούν την Υπολογιστική Τομογραφία . Οι φοιτητές της πρώτης ομάδας θα αποχωρούν από την αίθουσα των υπολογιστών για να συνεχιστεί ομαλά η εξεταστική διαδικασία και στην συνέχεια θα επιστρέφουν για να εξετάζονται στην Μαγνητική τομογραφία απαντώντας σε δέκα (10) ερωτήσεις.
Παρακαλούνται οι φοιτητές να προσέρχονται ακριβώς στο χρόνο που ανακοινώνεται παρακάτω για να μην παρακωλύεται η διαδικασία της εξέτασης.
Οι φοιτητές οφείλουν να προσκομίσουν ταυτόχρονα την βαθμολογία από τα νοσοκομεία στα οποία παρακολουθούν .
Παρακαλούνται παράλληλα να φέρουν τον φορητό υπολογιστή τους ή το tablet τους όπου θα εισέρθουν στην εφαρμογή Socrative κάνοντας χρήση των κωδικών του Ευδόξου για σύνδεση στο wifi του ιδρύματος . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση  θα κάνουν χρήση των υπολογιστών της αίθουσας.

Παρακαλώ να δείτε επιμελώς το όνομα και την ομάδα την οποία ανήκετε έτσι ώστε να διευκολύνεται η εξεταστική διαδικασία.

Ύλη Υπολογιστικής Τομογραφίας :  Σημειώσεις e class , εργασία Socrative  που έχει προηγηθεί

Ύλη Μαγνητικής Τομογραφίας : Θεμελιώδεις αρχές, έννοια της χαλάρωσης, ακολουθίες παλμών

Λαβδάς Ελευθέριος ,Δούση Μαρία ,  Συργιαμιώτης Βασίλης 


^ Αρχή Σελίδας