Ανακοινώσεις  
ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (18/03/2019)
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (15/10/2018)
Εργαστήριο Υπολογιστικής Τομογραφίας (18/03/2019)
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ (18/03/2019)
Πρακτική άσκηση (18/03/2019)
 Tμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας 
Ανακοίνωση για την πρακτική άσκηση του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών

Η πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα διεξαχθεί στο εαρινό εξάμηνο του 2018. Οι διαδικασίες όμως επιλογής των φοιτητών θα γίνουν εντός των επόμενων δύο μηνών. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι φοιτητές του τμήματος που θέλουν να κάνουν πρακτική στο επόμενο εξάμηνο ή θέλουν να ενημερωθούν για αυτήν να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό μάθημα στο eclass https://eclass.uniwa.gr/courses/BISC117/

 

Μέσα σε αυτή την ιστοσελίδα οι φοιτητές θα βλέπουν σχετικές ανακοινώσεις και θα δέχονται ή θα αποστέλλουν σχετικά μηνύματα προς τους συντονιστές πρακτικής άσκησης κάθε τομέα του τμήματος.

 

Οι συντονιστές αυτοί είναι τα μέλη ΔΕΠ:

  • Αισθητική και ΚοσμητολογίαΒασιλική Γαρδίκη
  • Ακτινολογία και ΑκτινοθεραπείαΕλευθέριος Λαβδάς
  • Ιατρικά ΕργαστήριαΠέτρος Καρκαλούσος
  • Οδοντική ΤεχνολογίαΑντώνιος Προμπονάς
  • Οπτική και ΟπτομετρίαΑθηνά Πλακίτση

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές όχι μόνο να γραφούν στην ιστοσελίδα αλλά και να εγγραφούν στις πέντε ομάδες χρηστών που έχουν δημιουργηθεί, μία για κάθε κατεύθυνση, για να δέχονται και εξειδικευμένη ενημέρωση που αφορά κάθε κατεύθυνση χωριστά.

 

Η ιστοσελίδα αυτό αφορά την πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ αλλά και κάθε άλλης μορφής πρακτικής άσκηση. Σύντομα θα λειτουργήσει και ειδική ιστοσελίδα για την πρακτική άσκηση στο τμήμα μας στην διεύθυνση https://practice.bisc.uniwa.grΜέσω αυτής της ιστοσελίδας θα διεξάγεται η πρακτική άσκηση στο τμήμα μας και θα περιέχεται όλη η σχετική πληροφορία και ενημέρωση φοιτητών, καθηγητών και φορέων πρακτικής.

 

Ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ

Πέτρος Καρκαλούσος

 


^ Αρχή Σελίδας